Az életigenlés, a humor, az extrém színpadi jelenlét és a végtelenül őszinte sorok jellemezte Anna and the Barbies alternatív rap, rock, pop zenéje idén újra magához öleli Tusványost!
Pásztor Anna énekesnő, ősanya, díva és hippi trükkös zenei felvezetései, extravagáns kosztümváltásai az igazán eredeti Anna and the Barbies recept nélkülözhetetlen hozzávalói.
Az Anna and The Barbies 2004-es megalakulása óta több tagcserén is átesett, míg végül felállt a ma oly jól ismert hatos: Pásztor Anna (ének) és Pásztor Sámuel (ének, gitár) testvérpár, Hernádi „Decibel” Dávid (basszusgitár), Vaghy Tamás (billentyű) és Bubnó Márk (dob).

A többszörös Fonogram-díjas  zenekarnak eddig öt lemeze jelent meg, 2005-ben a Passionfruit, 2008-ban a Medallion, melyen az Álmatlan című szám eljutott az MTV top 50 első helyezéséig. 2010-ben kiadták a jóval rockosabb Gyáva forradalmárt, amelyet 2012-ben az ÁNEM!, majd 2014-ben a Szabadesés című albumok követtek.

Készüljünk hát újra fel egy egetrengető showra csütörtökön, amelyen olyan energiák szabadulnak fel, amelyek mellett az sem tud ülve maradni, aki először hallja játszani az Anna and The Barbies-t.

Ünnepélyesen fogadjuk, mi ott leszünk és teli torokból énekeljük a Don’t fit in, a Néha, a Gyáva forradalmár, vagy épp a Gombóc című számot, a Márti dalára pedig andalítóan, egy emberként ringatózunk!

Geréb Orsoly