Tankcsapda127 év, 7 tag, 14 stúdióalbum, hat arany- és egy platinalemez, számtalan turné, több ezer fellépés. Ez az Arany Zsiráf és Fonogram díjas Tankcsapda számokban. De aki valaha volt már koncertjükön, vagy akinek legalább egy barátja, rokona, ismerőse, kutyája-macskája mesélt róla, az tudja, hogy ezek a számok semmit sem jelentenek akkor, amikor a fiúk a színpadra állnak.
Olyankor csak az az intenzív őrület és boldogság van, amit a rock zene válthat ki a közönségből. És ami elől az sem menekülhet, aki a legutolsó sorban áll!

A Tankcsapdát 1989 februárjában alapított Debrecenben Lukács László gitáros, énekes, Buzsik György dobos és Tóth Laboncz Attila basszusgitáros. A zenekar kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock/heavy metal hangzás, amellyel egyre szélesebb közönségréteget szólítottak meg. Azóta nemcsak a hangzás, hanem a zenekar összetétele is változott. Jelenlegi felállásuk szerint a banda tagjai:
Lukács László – ének, szólógitár (1989-1992); ének, basszusgitár (1993-tól)
Fejes Tamás – dob (2000 óta) és Sidlovics Gábor – gitár (2012 óta).

Tusványosra a Rohadék Rockcsempész turné keretein belül látogatnak, és azt ígérik, hatalmas buli lesz! Tehát, mi azt mondjuk állj, állj, állj az első sorba és csápolásra fel! Őrület lesz!

Z. Nagy István