Tankcsapda JÚLIUS 21., CSÜTÖRTÖK, 20.00

Tankcsapda127 év, 7 tag, 14 stúdióalbum, hat arany- és egy platinalemez, számtalan turné, több ezer fellépés. Ez az Arany Zsiráf és Fonogram díjas Tankcsapda számokban. De aki valaha volt már koncertjükön, vagy akinek legalább egy barátja, rokona, ismerőse, kutyája-macskája mesélt róla, az tudja, hogy ezek a számok semmit sem jelentenek akkor, amikor a fiúk a színpadra állnak.
Olyankor csak az az intenzív őrület és boldogság van, amit a rock zene válthat ki a közönségből. És ami elől az sem menekülhet, aki a legutolsó sorban áll!

A Tankcsapdát 1989 februárjában alapított Debrecenben Lukács László gitáros, énekes, Buzsik György dobos és Tóth Laboncz Attila basszusgitáros. A zenekar kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock/heavy metal hangzás, amellyel egyre szélesebb közönségréteget szólítottak meg. Azóta nemcsak a hangzás, hanem a zenekar összetétele is változott. Jelenlegi felállásuk szerint a banda tagjai:
Lukács László – ének, szólógitár (1989-1992); ének, basszusgitár (1993-tól)
Fejes Tamás – dob (2000 óta) és Sidlovics Gábor – gitár (2012 óta).

Tusványosra a Rohadék Rockcsempész turné keretein belül látogatnak, és azt ígérik, hatalmas buli lesz! Tehát, mi azt mondjuk állj, állj, állj az első sorba és csápolásra fel! Őrület lesz!

Z. Nagy István

2017-04-13T11:32:40+00:00