ÁKOS_fotó12 év. Ennyi telt el a legutóbbi tusványosi Ákos koncert óta. Nem csoda hát, hogy rég szomjazott már a közönség az ő Ákosára, kinek éve Még egyszer turnéjától színes és zajos. Ugyanilyen hangosnak ígérkezik a tusványosi forró nyarat felpezsdítő nagyszabású koncertje, amikor újra fénybe nézünk és mindannyian egyszerre indián táncolunk.

De a show ennél is nagyobbat szól majd! Hogy mekkorát? Amekkorát csak egy szókimondó, véleményvezér, kultúrember és előadóművész zenekarával robbanthat!

A magát nemes egyszerűséggel balladamondónak valló Ákos sportolókat megszégyenítő módon gyűjti díjait: Huszka Jenő-, Kossuth-, eMeRTon-, Artisjus-díj, A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, és a lista, akárcsak verssorai, végtelennek tűnő.

Az 1987-es sikeres Bonanza Banzai kultzenekari múltból kinőtt, mindig megújulni képes pop-rock előadó érdemeit már nem, koncertjelenlétünket azonban mindenképp igazolnunk kell!

Hogy a július 19-i, 21 órától kezdődő nyitó esten kívülről fújjuk albumait és együtt igyuk kifogyhatatlan verssorait. S míg szava nem apad, addig megnyugodhatunk: mindig lesz Még egyszer…

Geréb Orsoly