Intim_torna_fotó

Arra az esetre, ha még mindig lenne olyan kádad, ami még nem lyukas, jön a Tusványosra az Intim Torna Illegál.

Az Intim Torna Illegál olyan masszívan tolja a magyar alternatív zenei szférában, hogy legalább egy Intim koncerten már mindenképpen volt az, aki az utóbbi pár évben élte tomboló fiatalságát. Az intimes fiúk az utóbbi időben sem pihentek, folyamatos koncertezgetéseik közben 3 nagylemezt, 2 kislemezt, és 8 videoklipet készítettek.

És az sem elhanyagolható, hogy dalaik között találod már 2014 óta a Tusványos himnuszát is. Ugye már majdnem minden sora a szádon, de legalább a szíveden.

Az idei Tusványos második napján vághatunk lyukat a kádba, ünnepelhetjük kedvenc mindenünk, ami természetesen a biciklink, vagy éppen az új albérletünket az ő zenéjükre.

Fennállásuk óta folyamatosan hódítanak a magyar zenevilág nagyszínpadán, szinte minden évre termeltek számunkra egy-egy slágert, melyet közönségük kívülről énekel. Koncertjük alatt ölelhetsz barátot, aki már biztosan rég hiányzott, találkozhatsz hipnotizőrkirályokkal, vagy ha éppen még nem menne kívülről, akkor megtanulhatod a legutóbbi lemezük dalait.

A fiúk nem először jönnek Tusványosra, rutinosan fognak a mennyország kapujába repíteni, hogy elkezdj végre élni. És ne felejtsd el, hogy mindig legyen a szádon a szíved, vagy a szíveden a szád, vagy ami a szíveden az a szádon, de mindenképpen szíved-lelked a Tusványoson július 19-23. között.

K.B.