A Magyar Posta 2012 óta partnere a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek, mivel állami nagyvállalatként fontosnak tartja a szerepvállalást az anyaországi és határon túli magyar fiatalok társadalmi felelősségtudatának fejlesztésében, tudásuk bővítésében, kapcsolataik építésében.
A vállalat arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatásaival megőrizze vezető szerepét a logisztikai piacon, ami a felnövekvő generáció nélkül elképzelhetetlen.

A rendezvény látogatói napközben, este 7-ig a Magyar Posta sátor hangulatos kávézójában frissülhetnek fel. A legnagyobb sikert – ahogy eddig is – a képeslapküldés jelenteti. Ebben az évben is, külön erre az alkalomra készített tusványosi képeslapról üzenhetnek haza a táborozók, amelyet egyedi, tusványosi bélyegzővel lát el a posta.

Válassz a Magyar Posta teraszán a bélyegek közül és vendégünk vagy egy kávéra és egy ásványvízre.

Kávézónkban mobiltöltő állomással, Posta Akadémiával, PosztÁsz játékkal, Selfiebooth fotózással és egyéb izgalmas játékokkal várunk.

Mesepostánkon kézműveskedhetsz, játszhatsz bélyegdominóval, memóriajátékokkal, bélyegkártyával, társasjátékkal és több érdekes bélyegkirakó- és kvízjátékkal vagy MPL csocsóval!