10_PALMAA Palma Hills egy fiatal, feltörekvő, négy tagú rock zenekar, amely 2012 februárjában alakult Székelyudvarhelyen. A jelenleg Kolozsváron állomásozó zenekar tagjai Butu Arnold (ének, gitár, dalszöveg), Lukácsi Előd (gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár) és László Péter (dobok).

Zenéjükre leginkább az Indie, a Blues Rock és a Garage volt hatással, ugyanakkor inspirálón hatott rájuk a 60 és 70-es évek Rock n roll-ja, az úgynevezett hős korszak számos alkotása.

A kezdeti évek kísérletezéssel és útkereséssel teltek, 2014 volt az év ami az első sikereket hozta a zenekar életében, ezek közül a legfontosabb az az évi Sziget fesztiválon való fellépés (Youropen Program, Europe Stage). Ugyan ezen év tavaszán jelent meg a zenekar első kislemeze, a Private Section (EP).

2015 újabb sikereket jelentett az akkor még Face Today néven működő zenekar számára. Tavasszal egy rövid, több országot érintő koncert körúttal kezdték az évet, ami a banda történetének első igazi turnéját jelentette.
Ezt követte az Áprilisban megjelent We’re on the way, there’s no worry című, második EP elkészítése, majd egy koncertekben addig páratlanul gazdag nyár. Számos Romániai és Magyarországi fesztiválon fellépett a zenekar, ezek közül egy néhány a Feszt!Eger, Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier, Tusványos.

2015 őszén beválasztották őket a Cseh Tamás Program által támogatott zenekarok közé valamint ugyan csak 2015 végén részt vettek a Romániai Global Battle of the Bands döntőjén.

Röviddel ezután döntött a csapat a névváltoztatás mellett, ami valójában már hosszú ideje tervben volt. Tagcsere nem történt, de az új koncepcióra szükség volt a tovább haladáshoz.

2016 őszére várható a Palma Hills bemutatkozó lemeze.

Bővebb információért:
Facebook: https://www.facebook.com/palmahills
YouTube: https://www.youtube.com/user/facetodayofficial

Kapcsolat:
palmahillsbooking@gmail.com
Lukácsi Előd: +40752532193
Nemes Tamás: +36704103636