04_WHISPERA zenekar stílusa a modern rock zenébe gyökerezik, azonban nemrégiben igen népszerűvé vállt az akusztikus műsoruk is, amely egy táncolható bulis stílus. Mára már külföldön és itthon is ismerik dalaikat: 2013¬-ban már a németországi Local Heroes Europe Award döntőjében képviselték Romániát. Legismertebb szerzeményük a Holding on to December, amely gyakran hallható a zenekar részéről latinó feldolgozásban is. 2016-ban minden nevesebb erdélyi eseményen láthatjuk/láthattuk őket, melyek közül a legfontosabbak a Szent György Napok, Nyitott Kapuk A Kolozsvári Unitáriusoknál, Double Rise, Tusványos, Sic Feszt, Kolozsvári Magyar Napok.

A közelmúltban a Punnany Massif társaságában játszodtak Kolozsváron, ahol a közönség nagy bulival ünnepelte a zenekart és 2016 októberében első alkalommal Szerbiában is bemutatkoznak.A zenekar stílusa a modern rock zenébe gyökerezik, azonban nemrégiben igen népszerűvé vállt az akusztikus műsoruk is, amely egy táncolható bulis stílus. Mára már külföldön és itthon is ismerik dalaikat: 2013¬-ban már a németországi Local Heroes Europe Award döntőjében képviselték Romániát. Legismertebb szerzeményük a Holding on to December, amely gyakran hallható a zenekar részéről latinó feldolgozásban is.

2016-ban minden nevesebb erdélyi eseményen láthatjuk/láthattuk őket, melyek közül a legfontosabbak a Szent György Napok, Nyitott Kapuk A Kolozsvári Unitáriusoknál, Double Rise, Tusványos, Sic Feszt, Kolozsvári Magyar Napok.

A közelmúltban a Punnany Massif társaságában játszodtak Kolozsváron, ahol a közönség nagy bulival ünnepelte a zenekart és 2016 októberében első alkalommal Szerbiában is bemutatkoznak.