A 4S Street zenekar, 2018 tavaszán alakult Gyergyószentmiklóson. Az öttagú együttes olyan zenészek alkotják, akik különböző felállásokban már évek óta közös színpadokat taposnak de az első igazi összhangot ebben a felállásban látják.

Egy év alatt túl vannak ötven koncerten, ezalatt olyan helyszíneken léphettek fel mint Tusványos, Double Rise, Sic feszt vagy akár a budapesti A38 hajó. Dalaikat folyamatosan játsszák az erdélyi és magyarországi rádiók, ezen kívül pedig állandó szereplői az itthoni és határon túli médiának.

A zenekar főként a közönségét építi de egy év alatt két rangos zene díjat is bezsebeltek. Szeptemberben első helyet szerezték meg a nagy multú Siculus Fesztiválon, majd két hónappal később az Egyszer fenn című dalukat 2018 Legszebb Erdélyi Magyar Dalává választották.

Fontos megemlíteni, hogy decemberben ugyan ez a dal a Petőfi Rádió ,,Saját zenéd„ műsorában a hónap dala címet szerezte meg. Az idei évben több, mint 60 koncert vár a fiatal erdélyi csapatra, sőt az első nagylemezük is megjelent idén tavasszal.