„Főzzünk csókból baracklekvárt…”, ki tudja folytatni? Meggyőződésünk, hogy a laptop/telefon képernyője előtti dalszöveg-ordibálás meghozza a kedveteket egy jó kis tusványosi bulihoz! Ehhez nem kell más, csak ti és az Anna and the Barbies zenekar. Mindenki tudja, ha ők feltűnnek a színen, akkor senki sem fog unottan álldogálni a sörével a kezében.

Két évvel ezelőtt a zenekar frontasszonya azt nyilatkozta nekünk, imádnak visszajárni Erdélybe koncertezni. Azt is elmondta, hogy bizony, az első tusványosi fellépésükön a koncert elején csak szemezgetett a zenekar és a közönség, de aztán akkora buli kerekedett, hogy mindenkit felköltött a szomszédban. Ebből a lelkesedésből azóta sem adtak alább, és a harmincadik tusványosra is hasonlókat ígérnek. „Nagyon nagy szeretettel jövünk ide, itt vagy szívből zenélsz vagy azonnal lebuksz” – mondta Anna, még 2017-ben.

Készítsétek a hangszálaitokat július 26., péntekre, mert este nyolctól kezdődik az a nagy buli, amire még talán a tusnádfürdői medvék is elnyomnak egy rock ‘n’ roll-t.

Tompa Réka