Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány

promino_logo_50A Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány független, közhasznú szervezet, melynek célja a hazai és más Európában élő etnikai és nemzeti kisebbségek támogatása, különös tekintettel a határon túli magyarok segítésére. Alapítványunk hozzá kíván járulni a közép-és kelet-európai nemzeti kisebbségek hatékonyabb védelméhez.
Honlap: www.prominoritate.hu

Magyar Ifjúsági Tanács

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) olyan érdekképviseleti ernyőszervezet, amely közel huszonöt éves múltjával folyamatos szereplője az erdélyi közéletnek. A MIT projektjei között megjelennek a kisiskolásoknak, középiskolásoknak és egyetemistáknak szervezett programok, rendezvények és táborok. Csapatunk egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő szervezet, amely 2008 óta társszervezője a Tusványosnak.
Honlap: www.mitesek.net

    Kiemelt partner

 Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács jogi személyiség nélküli közéleti mozgalom.

Az EMNT alapvető célja az, hogy hozzájáruljon az erdélyi magyar nemzeti közösség törekvéseinek megvalósításához, jogainak és érdekeinek védelméhez, a civil szféra, a demokrácia, a jogállamiság és a politikai pluralizmus megszilárdulásához, a régiók gazdasági, szociális, kulturális és intézményi fejlődéséhez.