Fundația a Kisebbségekért – Pro Minoritate

promino_logo_50Fundația a Kisebbségekért – Pro Minoritate este o organizație independentă, de utilitate publică, care are ca scop sprijinirea minorităților etnice și naționale, care trăiesc în Ungaria și în alte țări ale Europei, cu o atenție deosebită acordată susținerii maghiarilor din afara granițelor. Aspirația fundației noastre este să contribuie la protecția mai eficientă a minorităților naționale din Europa Centrală și de Est.
Pagina Web: prominoritate.hu

Consiliul Tineretului Maghiar din România (MIT)

Consiliul Tineretului Maghiar din România (MIT) este o federație (organizație umbrelă) de advocacy, care având în spate o istorie de peste două decenii este un actor constant al vieții publice din Transilvania. Printre proiectele MIT apar programe, evenimente și tabere organizate pentru școlari, liceeni și studenți. Echipa noastră este o organizație aflată într-un permanent proces de reînnoire și dezvoltare dinamică, care din anul 2008 este coorganizator al Tusványos.
Pagina Web: mitesek.net

    Partener principal

Consiliului Național Maghiar din Transilvania

EMNTScopul fundamental al Consiliului Național Maghiar din Transilvania este contribuția la realizarea aspirațiilor comunității maghiare din Transilvania, la protejarea drepturilor și a intereselor acestora, la consolidarea societății civile, a democrației, a statului de drept și a pluralismului politic, la dezvoltarea economică, socială, culturală și instituțională a regiunilor.